Tehos 5S-auditointi 950 €

Selvitämme siisteyden ja järjestyksen tasonne kuudessa tunnissa, ja annamme vähintään viisi rahanarvoista kehitysehdotusta

Lean 5S -auditointi antaa suunnan siisteyden ja järjestyksen nostamiselle

Kaikki tietävät siisteyden ja järjestyksen merkityksen tehokkaalle toiminnalle, mutta silti monissa yrityksissä etsitään tavaroita ja työkaluja päivittäin. Pahimmillaan suorastaan hävettää tuoda asiakasta tiloihin tai esitellä yritystä uudelle työntekijälle.

Usein siisteyden ja järjestyksen tasoa on yritetty parantaa omin voimin, mutta lopulta aina on lipsuttu takaisin vanhoihin tapoihin. Väitämme, että pelkästään työvälineiden paikkojen merkitsemisellä Lean 5S:n avulla säästettäisiin pienessäkin tuotantoyksikössä tuhansien askeleiden edestä – rahasta puhumattakaan.

Kokemuksemme Lean 5S:n soveltamisesta auttaa teitä näkemään kehityskohteet ymmärrettävällä ja arjenläheisellä tavalla. 5S-auditoinnissa arvioimme siisteyden ja järjestyksen nykytilan. Saatte auditoinnin tuloksena selkeän raportin, joka antaa hyvän tilannekuvan ja suunnan siisteyden ja järjestyksen tason nostamiselle. Ja myös sille, että pysyvä muutos tapahtuu. Näin voitte suunnata resursseja itse kehitystoimenpiteiden toteuttamiselle niiden suunnittelemisen sijaan. Ainakin ne työvälineiden paikat kannattaa nyt viimeistään merkitä.

Lean 5S -taso selviää nopeasti asiantuntijan avulla

Auditoinnin kesto on tyypillisesti noin kuusi tuntia eikä se vaadi teiltä ennakkovalmistautumista. Auditoinnin aikana riittää että mukanamme on vähintään yksi yrityksenne edustaja. Päivän aikana auditoimme sovitun kohdeyksikön tilat ja 5S-käytännöt.

Auditointipäivän ohjelma:

  1. Tutustumme yrityksenne toimintaan ja Lean 5S -tavoitteisiinne (30 min)
  2. Suoritamme yhdessä Lean 5S-auditoinnin kohdeyksikössä ja keräämme ylös havainnot (2-3 tuntia)
  3. Koostamme 5S-raportin itsenäisenä asiantuntijatyönä (1,5 tuntia)
  4. Esittelemme raportin teille ja sovimme toimenpiteistä (1 tuntia)
  5. Lähetämme raportin teille sähköpostitse

Raportissa saatte nykytilan havaintojen lisäksi kokonaiskuvan 5S-tasosta ja suosituksemme parannustoimenpiteistä tilanteen parantamiseksi. Kuvat havainnollistavat havaintoja ja luvallanne kuvaamme ympäristön raporttia varten.

Haluamme, että auditoinnista on aitoa hyötyä, joten sovimme kanssanne jatkotoimenpiteistä raportin läpikäynnin yhteydessä. Selkeän loppuraportin perusteella pystytte jatkamaan parannustoimenpiteitä itsenäisesti tai halutessanne autamme myös parannustoimenpiteiden läpiviennissä muiden Lean 5S -palveluidemme kautta.

Tutustu myös muihin Lean 5S -palveluihimme: 5S-työpaja ja 5S-parannus.

5S-auditointi tyytyväisyystakuulla

Olemme toteuttaneet kymmeniä Lean 5S -auditointeja ja käytännön läpivientejä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset suuryritykset kuin pienet kotimaiset pk-yritykset. Jatkuvien auditointien tuella asiakkaamme ovat saaneet tukea pitkäjänteisiin parannuksiin ja pysyviin muutoksiin.

Oma henkilöstö tulee nykytilanteelle sokeaksi. Ulkopuolinen kokenut asiantuntija osaa antaa puolueettoman kuvan nykytilanteesta parannusten tueksi. Tilaa Tehos Lean 5S  -auditointi samantien soittamalla asiantuntijallemme tai täyttämällä tilauslomake. Auditoinnin hinta on vain 950 € (alv 0 %) ja auditointi vie aikaanne vain muutamia tunteja.

Luotamme tekemiseemme ja annamme palvelullemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Kenelle Tehos 5S-auditointi on tarkoitettu?

Kaikenlaisille yksityisen ja julkisen sektorin yrityksille, jotka tarvitsevat ulkopuolisen puolueettoman näkemyksen nykytilanteesta parannustoimenpiteiden tueksi. Näkemyksemme on, että Lean 5S on menetelmänä innostava ja on erinomainen tapa saada henkilöstö mukaan edistämään työn sujuvuutta, turvallisuutta ja laatua. Auditointi antaa hyvät lähtökohdat työn aloitukselle sekä jo 5S:ää harjoittaville yrityksille ulkopuolista näkemystä menetelmän soveltamiselle edelleen. Lean 5S soveltuu myös toimihenkilötyöhön ja esimerkiksi tiedostojen parempaan hallintaan.

Lean 5S:n perusteet ovat samat yrityksistä ja toimialoista riippumatta. Perinteisesti Lean 5S on mielletty teollisille yrityksille soveltuvaksi, mutta käsitys on kapea. Käytäntö ja kokemuksemme on osoittanut, että 5S soveltuu käytännössä kaikenlaisiin yrityksiin, joissa sekasotku aiheuttaa työn tuottavuuden, turvallisuuden ja työviihtyvyyden laskua. 

 

 

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa Lean 5S-auditointi hintaan 950 € (alv. 0 %)

Lataa ilmainen 5S-auditointilomake sähköpostiisi

Lataa

Lähetä latauslinkki sähköpostiosoitteeseen:

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV