Tehos 5S-auditointi 950€

Selvittämme 5S-tasonne kuudessa tunnissa, ja annamme vähintään 5 rahanarvoista kehityskohdetta

5S-auditointi antaa suunnan 5S-tason nostamiselle

Kaikkihan tietävät siisteyden ja järjestyksen merkityksen tehokkaalle toiminnalle,  mutta silti monissa yrityksissä etsitään työkaluja tai osia päivittäin ympäri tuotantotiloja. Pahimmillaan ihan hävettää tuoda asiakasta tiloihin tai esitellä yritystä uudelle työntekijälle.

Usein 5S-tasoa on kyllä yritetty parantaa omin voimin, mutta lopulta aina lipsuttu takaisin vanhoihin tapoihin. Väitämme, että pelkästään pumppukärryjen paikkojen merkitsemisellä säästettäisiin pienessäkin tuotantoyksikössä kengänpohjia tuhansien askeleiden edestä – rahasta puhumattakaan.

Kymmenen vuoden kokemuksemme 5S-soveltamisesta käytäntöön yrityksissä auttaa näkemään kehityskohteet helposti ja vaivattomasti. Saatte auditoinnin tuloksena selkeän suunnan 5S-tason nostamiselle, jolloin voitte suunnata resursseja itse kehitystoimenpiteiden toteuttamiselle niiden suunnittelemisen sijaan. Ainakin ne pumppukärryn paikat kannattaa nyt viimeistään merkitä.

5S-taso selviää nopeasti asiantuntijan avulla

Käytännönläheinen auditointi sopii asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat selvittää tuotantoyksikön 5S-tilanteen ja kehittää nykytilaa asiantuntijan avulla. Palvelu sopii myös kertauksena ja näkökulmien tuojana kokeneemmallekin yrityspäättäjälle.

Auditoinnin kesto on tyypillisesti kuusi tuntia eikä se vaadi teiltä ennakkovalmistautumista. Lisäksi riittää että mukanamme on vähintään yksi yrityksenne edustaja. Päivän aikana auditoidaan yhden tuotantoyksikön tilat.

Päivän ohjelma:

  1. Tutustumme yhdessä yrityksen toimintaan (30min)
  2. Tutustumme yhdessä toimitiloihin
  3. Kuvaamme toimitilat raportoinnin tueksi
  4. Koostamme 5S-raportin
  5. Esittelemme kehityskohteet (1 tunti 30 min)

Lopuksi käymme läpi auditoinnin tulokset sekä alueittain, että yhteenvetona tuotantoyksikön tilasta. Saatte suosituksemme kehitystoimenpiteistä prioriteettijärjestyksessä, sekä käytetyt auditointipohjat käyttöönne. Loppuraportin perusteella pystytte jatkamaan parannustoimenpiteitä itsenäisesti.

Halutessanne autamme myös parannustoimenpiteiden läpiviennissä, mutta se ei ole osa auditointia vaan erillinen palvelupaketti.

5S-auditointia tyytyväisyystakuulla

Tehoksen asiantuntijana 5S-auditointipalvelussa toimii joko Tehos Oy:n toimitusjohtaja, DI Mikko Jauhonen, tai Tehos Oy:n Johtava Asiantuntija, DI KTM Annika Puro-Aho.

Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien johtamisesta kaupan ja teollisuuden aloilla. Mikolla on lisäksi ollut IPMA Level B -sertifikaatti projektijohtamisesta vuosina 2012-2017. Annikalla taas on 10 vuoden kokemus kehitystoiminnasta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto.

Olemme vieneet onnistuneesti maaliin lukuisia 5S-käyttöönottoprojekteja. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset pörssiyhtiöt kuin pienet kotimaiset pk-yritykset. Uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti että annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Miksi et siis helpottaisi omaa ja koko yrityksen arkea antamalla asiantuntijamme hoitaa auditointi tehokkaasti? Auditoinnin hinta on 950€ (Alv 0%) ja se vie aikaanne vain muutaman tunnin. Tilaa Tehos 5S-auditointi samantien soittamalla asiantuntijallemme tai lähettämllä tilauslomake – tilauksen jälkeen saat välittömästi käyttöösi Tehos 5S –käsikirjan!

Kenelle Tehos 5S-auditointi on tarkoitettu?

Tehos 5S-auditointi sopii yrityksille, jotka haluavat ottaa vastuuta 5S:n johtamisesta tai olla mukana 5S:n toteutuksessa. Palvelu sopii myös 5S tasonnostoa haluaville yrityksille tai kertauksena ja näkökulmien tuojana.

Missä vaiheessa 5S-auditointia kannattaa harkita?

Tehos 5S-Auditointi on oikea valinta silloin kun 5S-Konsepti on jo ennestään tuttu. Olette voineet myös soveltaa 5S-periaatteita jo käytännössä tuotanto- tai varastotiloissanne, mutta kaipaatte vielä uutta potkua ja ulkopuolisen mielipidettä.

Tutustu myös: 5S-työpaja ja 5S-parannus.

 

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa 5S-Auditointi

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Mika Mettalo
Johtava asiantuntija
Ins., Lean Six Sigma Black Belt, eMBA
+358 40 741 6640
mika (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV