Asiakastarinat

vtmaalaus

VTmaalaus

”Olemme tyytyväisiä Tehoksen työhön. Mikko on hyvä vaihtoehto tekijäksi, sillä hän ei tee työtä sarjatuotantona, vaan miettii kaiken yrityksen tarpeiden mukaa. Koen että saimme vähän ekstraa.”
lekatech logo srgb

Lekatech Oy

Lekatechin Lean 5S -matka laitettiin käyntiin Tehoksen yhden päivän työpajalla. "Kuin kirsikka kakun päällä oli, kun Mikko veti itse hanskat käteen ja lähti hommiin opastaen henkilöstöä käytännössä. Työpaja oli Tehoksen nimen mukainen ja todella toi tehoa tekemiseemme."
Makela Alu logo CMYK

Mäkelä Alu Oy

Nopeasta aikataulusta huolimatta tehtaamme tuotanto saatiin käynnistettyä tavoiteajassa
Kuntokauppa logo

Kuntokauppa.fi

Nordic Sports Brandsin logistiikkajohtaja Mikko Rutanen tietää, mitä tilan ja työn suunnittelulla voidaan parhaimmillaan saada aikaan: tehokkaampaa työskentelyä ja järkevämpää tilankäyttöä.
Varha

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

"Olen todella tyytyväinen projektin toteutukseen ja lopputulokseen. Saavutimme asetetut tavoitteet ja käytämme edelleen projektissa kerättyä tietoa ja materiaalia pohjana työssämme. Arvosanaa 10 on hankala antaa, mutta en näe mitään, mikä voisi olla toisin, joten olkoon arvosana Tehokselle 9,5."
JSP logo18 sininent

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

"Projektista jäi meille jotain hyvin pysyvää, nimittäin jatkuvan parantamisen malli. Tehoksen Mikko ei tuonut väkisin valmiita malleja, vaan sai meidän porukkamme aidosti kehittämään. Hän sytytti meidän työyhteisössämme kipinän kehittämiseen!"
K logo rgb 150dpi

KAMK

”Tehos toi meille uusia ajatuksia, ja saimme vahvistuksen siitä, että teemme oikeita asioita ja että hankkeemme on ammattimaisesti hoidettu loppuun saakka.”
KSSHP logo

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tehoksen osallistavat työpajat ovat saaneet paljon kiitosta henkilöstöltä. Analyysin kautta saimme työhön nopeasti läpinäkyvyyttä, joka on mahdollistanut sujuvuuden jatkokehittämiseen.
Elekmerk logo

Elekmerk Oy

Käyttöönotto sujui sovitussa aikataulussa ja tuotantohallien muutos 5S:n myötä oli hämmästyttävän suuri.
Ojala Group logo

Ojala-Yhtymä Oy

Lista pienistä kehityskohteista, joiden avulla voidaan parantaa kokonaisuutta oli toimiva ja konkreettinen. Varaston kehitysaskelia teemme askelittain..
Kontti logo

Suomen Punainen Risti, Kontti secondhand

”Siivota voi aina, mutta 5S-toimintamalli on mielestäni ainut tie siihen, miten siisteyden ja järjestyksen saa aidosti pidettyä yllä.”
Stamac logo

Konepaja Stamac Oy

Lean 5S-periaatteet tutuksi esimerkin avulla: “..tehtaassa on todellakin tapahtunut selkeää tehostumista. Asiakkailtamme on tullut myönteistä palautetta ja henkilöstö kokee mallin hyvänä.”
Elekmerk logo

Elekmerk Oy

Sisälogistiikan tehostaminen: “Raportti antoi meille hyvän listan kohteista, joiden kehittäminen toisi etua yritykselle. ..pystyimme helposti suunnittelemaan muutoksia kustannustehokkaassa järjestyksessä.”
Anvia logo

Anvia Oyj

Tehoksen projektinjohtopalvelusta oli Anvialle apua.  ..Yhteistyö oli mutkatonta ja hyvähenkistä. ..käytännönläheinen ja yhteistyökykyinen toimintatapa vastasi hyvin Anvian odotuksiin..
AM Valilehto Oy

A&M Välilehto Oy

Layout suunnittelu: ”Tilankäytön järkeistys oli oiva esimerkki siitä, miten luoda teholoikka pienellä vaivalla. A&M Välilehto oivalsi, että layoutin uudistamisella saadaan säästymään euroja”.
Kometos

Kometos Oy

Lean 5S-koulutus: “5S on tuonut Kometokselle uuden tavan lähestyä työpisteiden organisointia ja on opettanut meitä ajattelemaan selkeämmin sekä kyseenalaistamaan aikaisemmin tehtyjä asioita.”

Asiakkaitamme teollisuudessa

Elekmerk logo
Stamac logo
Ojala Group logo
CEF Logo
Ferrum
Hydroll
JPT
Kaskea
Komas
Lapua ketjut
PrimaPower
MSK Plast
Nammo
Makela Alu
Plastec
PlatePower
Robit
Ruukki
Tikli
lekatech logo srgb
logokonttivuokraustekstiweb 1