Asiakastarinat

Makela Alu logo CMYK

Mäkelä Alu Oy

Nopeasta aikataulusta huolimatta tehtaamme tuotanto saatiin käynnistettyä tavoiteajassa
Kuntokauppa logo

Kuntokauppa.fi

Nordic Sports Brandsin logistiikkajohtaja Mikko Rutanen tietää, mitä tilan ja työn suunnittelulla voidaan parhaimmillaan saada aikaan: tehokkaampaa työskentelyä ja järkevämpää tilankäyttöä.
KSSHP logo

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Tehoksen osallistavat työpajat ovat saaneet paljon kiitosta henkilöstöltä. Analyysin kautta saimme työhön nopeasti läpinäkyvyyttä, joka on mahdollistanut sujuvuuden jatkokehittämiseen.
Elekmerk logo

Elekmerk Oy

Käyttöönotto sujui sovitussa aikataulussa ja tuotantohallien muutos 5S:n myötä oli hämmästyttävän suuri.
Ojala Group logo

Ojala-Yhtymä Oy

Lista pienistä kehityskohteista, joiden avulla voidaan parantaa kokonaisuutta oli toimiva ja konkreettinen. Varaston kehitysaskelia teemme askelittain..
Kontti logo

Suomen Punainen Risti, Kontti secondhand

”Siivota voi aina, mutta 5S-toimintamalli on mielestäni ainut tie siihen, miten siisteyden ja järjestyksen saa aidosti pidettyä yllä.”
JSP logo18 sininent

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

"Projektista jäi meille jotain hyvin pysyvää, nimittäin jatkuvan parantamisen malli. Tehoksen Mikko ei tuonut väkisin valmiita malleja, vaan sai meidän porukkamme aidosti kehittämään. Hän sytytti meidän työyhteisössämme kipinän kehittämiseen!"
Stamac logo

Konepaja Stamac Oy

Lean 5S-periaatteet tutuksi esimerkin avulla: “..tehtaassa on todellakin tapahtunut selkeää tehostumista. Asiakkailtamme on tullut myönteistä palautetta ja henkilöstö kokee mallin hyvänä.”
Elekmerk logo

Elekmerk Oy

Sisälogistiikan tehostaminen: “Raportti antoi meille hyvän listan kohteista, joiden kehittäminen toisi etua yritykselle. ..pystyimme helposti suunnittelemaan muutoksia kustannustehokkaassa järjestyksessä.”
K logo rgb 150dpi

KAMK

”Tehos toi meille uusia ajatuksia, ja saimme vahvistuksen siitä, että teemme oikeita asioita ja että hankkeemme on ammattimaisesti hoidettu loppuun saakka.”
Anvia logo

Anvia Oyj

Tehoksen projektinjohtopalvelusta oli Anvialle apua.  ..Yhteistyö oli mutkatonta ja hyvähenkistä. ..käytännönläheinen ja yhteistyökykyinen toimintatapa vastasi hyvin Anvian odotuksiin..
AM Valilehto Oy

A&M Välilehto Oy

Layout suunnittelu: ”Tilankäytön järkeistys oli oiva esimerkki siitä, miten luoda teholoikka pienellä vaivalla. A&M Välilehto oivalsi, että layoutin uudistamisella saadaan säästymään euroja”.
Kometos

Kometos Oy

Lean 5S-koulutus: “5S on tuonut Kometokselle uuden tavan lähestyä työpisteiden organisointia ja on opettanut meitä ajattelemaan selkeämmin sekä kyseenalaistamaan aikaisemmin tehtyjä asioita.”