Blogi

Tehos Elekmerkin mukana Alihankinta 2019 -messuilla

Tervetuloa moikkaamaan Annikaa Elekmerkin standille Alihankinta 2019 -messuilla. Lue lisää..

Etelä-Pohjanmaan PK -yritysten hallituksissa 22 prosenttia naisia, koko maassa 25 prosenttia

Neljännes PK-yritysten hallituksen jäsenistä on naisia. Julkinen huomio on kohdistunut vain pörssiyhtiöihin, mutta PK-yritykset näyttävät löytävän naisia lähes yhtä hyvin hallitukseensa kuin pörssiyhtiöt. Lue lisää..

Pettääkö toimitusvarmuus – syyt ja parannuskonstit

Vuosi on käynnistynyt monella yrityksellä rivakasti. Tilauskirjat pullistelevat ja kauppa käy. Myyjät ja johtajat myhäilevät hyviä tunnuslukuja, paitsi yhtä: toimitusvarmuus on tippunut alas. Pahimmillaan asiakkaat pettyvät toimitusten myöhästymiseen ja vaihtavat toimittajaa. Mistä johtuu ja mitä pitäisi tehdä? Lue lisää..

Mitä yhteistä on siisteydellä ja tehokkuudella?

Monille yrityksille siisteyden ja järjestyksen ylläpito on osoittautunut ylivoimaiseksi tehtäväksi. Tilat siivotaan aika ajoin, mutta hyvä tilanne ei jää pysyväksi. Välinpitämättömyys rehottaa. Nurkkiin ja kaappeihin kertyy tarpeetonta tavaraa. Työntekijät joutuvat etsimään työkaluja ja materiaalia. Lue lisää..

Kuinka onnistua digiratkaisujen hankinnassa?

Muistanet WAP:in 2000-luvun alusta? Sen menestys jäi torsoksi. Digitalisaatio on samanmoinen suutari ellei päästä puhumaan käytännön toteutuksista. Digitalisaatiossa on mahdollisuuksia tehdä rahaa. Lue lisää..