Julkinen

Enemmän aikaan samalla budjetilla.

Julkinen

Karsi turhaa työtä ja paranna tulosta.

Kun budjettia ei voida kasvattaa, ainut vaihtoehto on löytää ratkaisuja, miten samalla panoksella saadaan aikaiseksi enemmän inhimillisellä tavalla.  Mistä löydetään käytännön keinot, joilla tuottaa palvelut ilman että laatu ja työhyvinvointi kärsivät?

Ymmärrämme julkisen hallinnon ja päätöksenteon reunaehdot. Samalla tuottavuuden parantamisen periaatteet ovat kuitenkin samat kaikilla toimialoilla. Se tarkoittaa faktatiedon keräämistä nykytilanteen ymmärtämiseksi. Kun ongelmista saadaan oikea kuva ja niiden ratkaisemiseksi voidaan valita oikeat keinot. Tuottavuusanalyysi antaa ymmärrettävän ja käytännönläheisen kuvan tilannekuvan parannusten aloittamiseksi. Haluamme löytää ratkaisuja, joiden avulla ihmiset voivat tehdä töitä sujuvammalla tavalla ja vähentää turhan työn tekemistä. Esimerkiksi Lean 5S:n avulla saadaan aikaan siisti ja järjestyksessä oleva työympäristö.

Projektiauditoinnilla voidaan selkiyttää projektinhallinnan nykytila. Ongelmia voi olla resurssoinnissa, aikataulutuksessa, projektikäytännöissä ja -osaamisessa. Projektityöpajoissa suunnitellaan käytännönläheisesti, miten auditoinnissa esille tulleita ongelmakohtia ratkaistaan.  Tuottavuuden paraneminen ja projektityön selkiytyminen lisää yleensä myös työssä viihtymistä ja sitoutumista.

Klikkaamalla linkkejä, näet tarkemmin edellä mainittujen palveluiden kuvaukset. Jos innostuit soita heti tai lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin sovimme oman yksikkönne kartoitustapaamisen.

Palveluitamme julkiselle puolelle

Asiakkaitamme

KSSHP logo
Kauhavan kaupunki
Eloisa RGB original PNG
Varha
K logo rgb 150dpi
JSP logo18 sininent