Yritys

Yritys

Vähemmällä aikaan enemmän?

Kumpi kiinnostaa enemmän: tuottavuuden parantaminen vai että saat vähemmällä panoksella aikaan enemmän? Kun kuulet nämä kaksi vaihtoehtoa, kiinnostut luultavasti siitä, että saat vähemmällä enemmän. Kyse on kuitenkin samasta asiasta, mutta toisessa ydin on selkeämpi.

Tehoksen työ on konkretisoida. Keksiä ratkaisuja, jossa saadaan aikaan vähemmällä enemmän. Kun jonkin pitää tuottaa paremmin, olennainen asia on ymmärtää nykytilanne ja saada aikaan käytännön muutoksia. Meillä on kyky ymmärtää nopeasti asiakkaan liiketoimintaa, toiminnan yksityiskohtia ja tavoitteita.  Muutoksia tarvitaan usein ensi sijassa ihmisten toimintaan ei vain tiloihin, koneisiin ja järjestelmiin. Haemme siis fiksuja ja kustannustehokkaita ratkaisuja parhaalla panos-tuotos ─suhteella.

Asiantuntijatyössä, jota teemme, on haaste, että asiat pitää ymmärtää sekä teoriassa että käytännössä. Me Tehoksella hallitsemme molemmat. Korkeakoulututkintojen lisäksi meillä on monipuolista käytännön kokemusta eri toimialoilta erilaisista tuottavuusongelmista. Meidän työmme pohjana on laaja osaaminen teollisuusyritysten tuotannon ja Keskon sisälogistiikan kehittämisestä. Siksi tiedämme, että todellinen tulos syntyy oikeiden asioiden tekemisestä asiakkaan henkilökunnan kanssa, yhdessä oivaltaen. Olemme innostuneita työstämme ja toimimme kädet savessa –asenteella.

Uskallamme väittää, että palvelumme on hinta-laatu ─suhteeltaan yksi Suomen parhaista.

Tehos – vähemmällä enemmän

Yhteistyökumppanimme

Haluamme tarjota asiakkaallemme parhaan palvelun. Laaja-alaisen osaamisemme lisäksi olemme verkostoituneet muiden alan palveluntuottajien kanssa. Alla viralliset yhteistyökumppanimme.

Ceriffi Oy on arvostettu tekijä laadun, tuottavuuden, turvallisuuden ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ceriffi auttaa esimerkiksi Lean-projekteissa, laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien laadinnassa, IPR-strategioissa ja CE-merkinnöissä.

Paranne Oy auttaa startupeja ja pk-yrityksiä liiketoiminnan käynnistämisessä tai uudistamisessa liiketoimintamallia kehittämällä ja rahoitusasioissa. Lisäksi palveluihin kuuluvat kannattavuuslaskelmat ja yrityksen arvonmääritys.