Olemme tuloksentekijöitä

Tavoitteenamme on olla edistämässä kilpailukykyistä Suomea, jossa on myös tulevaisuudessa kannattaa yrittää, tehdä työtä ja elää. Suomi tarvitsee tuloksentekijöitä. Haluamme auttaa teitä.

Tietoa meistä

 

Tarjoamme ratkaisuja tuotannon ja logistiikan tehostamiseen sekä projektien johtamiseen.

Päämääränämme on parantaan kustannustehokkuuttanne ja laatua, lyhentää toimintanne läpimenoaikaa ja parantamaan asiakastyytyväisyyttänne. Tulokset syntyvät ammattitaidosta, pitkäjänteisyydestä sekä ripeästä tekemisen meningistä.

Haluamme, että palveluihimme ovat tyytyväisiä koko henkilöstönne. Siksi periaatteenamme on kääriä hihat ja tehdä työtä yhdessä henkilöstönne kanssa heitä osallistaen ja kuunnellen. Otamme henkilöstönne mukaan parannusten suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen.

Alalla on tyypillistä, että puhutaan kalliista ”konsulteista”. Meiltä saatte konsulttien sijasta asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Takaisinmaksuaikatavoitteemme työllemme on alle kaksi vuotta.

Keskeinen kantava periaatteemme on, että asiakkaamme on tyytyväinen, kun emme myy aina vain lisää, vaan että asiakkaamme pystyvät ennen kaikkea jatkamaan muutosten läpivientiä itse työmme jälkeen.

Tehoksen kokeneet projektijohtamisen ammattilaiset ovat käytettävissänne silloin kun riittävää osaamista ei löydy talon sisältä – tai jos projektinjohtamistaitonne kaipaavat päivittämistä ja uutta näkökulmaa.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2013 ja kotipaikka on Kauhava. Tarjoamme palveluitamme kaikkialle Suomessa ja tarvittaessa ulkomaille. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

 

Yhteistyökumppanimme

 

Haluamme tarjota asiakkaallemme parhaan palvelun. Laaja-alaisen osaamisemme lisäksi olemme verkostoituneet muiden alan palveluntuottajien kanssa. Alla viralliset yhteistyökumppanimme.

Ceriffi Oy on arvostettu tekijä laadun, tuottavuuden, turvallisuuden ja liiketoiminnan kehittämisessä. Ceriffi auttaa esimerkiksi Lean-projekteissa, laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien laadinnassa, IPR-strategioissa ja CE-merkinnöissä. www.ceriffi.fi

Paranne Oy auttaa startupeja ja pk-yrityksiä liiketoiminnan käynnistämisessä tai uudistamisessa liiketoimintamallia kehittämällä ja rahoitusasioissa. Lisäksi palveluihin kuuluvat kannattavuuslaskelmat ja yrityksen arvonmääritys. www.paranne.fi

Ceriffi Oy