Kauppa

Tee tulosparannus tehokkaammalla sisälogistiikalla.

Kauppa

Tee tulosparannus tehokkaammalla sisälogistiikalla.

Kaupan alalla toimiva logistiikka on välttämätön edellytys. Sen sijaan, että logistiikka nähdään kustannuseränä, se on parhaimmillaan kilpailuetua tuova tekijä. Selkiyttämällä sisälogistiikkaa, voidaan saada aikaan kustannussäästöjä ja parempaa asiakaspalvelua. 

Varaston kokonaistehokkuus muodostuu monen tekijän summasta, johon kuuluu esimerkiksi tilat, koneet, tietojärjestelmät, työnkulut ja henkilöstö. Sisälogistiikan analyysin avulla autamme asiakasta ymmärtämään varaston nykytilan ja mitä käytännössä muuttamalla voidaan parantaa varaston tehokkuutta ja toimitusvarmuutta.

Edelleen varastojen ja kaupan tilojen järjestyksen parantamisessa on merkittävä potentiaali parantaa tulosta. Kaupan yksiköissä on yleistä, että varasto ja erilaiset takatilat ovat yhteismaata, jotka eivät ole kenenkään vastuulla. Seuraus tästä on, että varastossa on sotkuista, tavarat ovat hukassa ja neliöt eivät ole parhaassa käytössä. Kun Lean 5S:n avulla siisteys ja järjestys parantuu tai tiloihin tehdään uusi layout, se säästää merkittävästi henkilökunnan viikoittaista työaikaa. Arjen työ muuttuu tehokkaammaksi ja virheettömäksi sekä tilat saadaan hyötykäyttöön. Lisäksi visuaaliset merkinnät tekevät työympäristöstä paremmin ohjautuvan.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus Keskon ja lukuisten muiden kaupan alan asiakkaiden logistiikan kehittämisistä. Taustamme antaa meille hyvän pohjan vetää läpi laajoja kehittämisprojekteja, joissa tavoitteena on esimerkiksi varaston automatisointi tai varastonohjausjärjestelmän uusinta.

Klikkaamalla linkkejä, näet tarkemmin edellä mainittujen palveluiden kuvaukset. Jos innostuit soita heti tai lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin sovimme oman yksikkönne kartoitustapaamisen.

Palveluitamme kaupan alalle

Asiakkaitamme

Kuntokauppa logo
Kontti logo
Northvent
Lognet
Koneita.com
Foodin logoslogan 1
Levyvirta
HTF logo harmaa 4