Teollisuus

Karsi turhaa työtä ja paranna tulosta.

Teollisuus

Karsi turhaa työtä ja paranna tulosta.

Tuottavuusongelmat teollisuudessa tarkoittavat käytännössä esimerkiksi sähläystä ja virheitä, liian pitkiä asetusaikoja, sotkuista ja epäloogista tehdashallia, liian pientä valmistuneiden tuotteiden määrää suhteessa työaikaan, reklamaatioita ja myöhästyneitä toimituksia. Jos näitä ongelmia on paljon, ne heijastuvat usein myös työturvallisuuteen ja työtyytyväisyyteen.

Muutosten aikaansaaminen vaatii osaamista tuottavuuden parantamiseen liittyvistä malleista. Se ei kuitenkaan riitä, sillä teoriaa pitää osata soveltaa käytäntöön. Tehoksen taustalta löytyy todella paljon käytännön kokemusta: tuottavuusanalyysejä ja näiden perustella tehtyjä muutoksia, vaihtoajan lyhennyksiä, layout-muutoksia. Olemme varmasti yksi Suomen parhaimpia Lean 5S:n toteuttajia sekä teollisuudessa että muilla toimialoilla. Etenkin näissä projekteissa tapamme tehdä yhdessä henkilökunnan kanssa, synnyttää konkreettisia tuloksia nopeasti. Lisäksi kokemuksemme Keskon ja lukuisten muiden asiakkaiden sisälogistiikan kehittämisestä tuo asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää kaupan alan tehokkaita käytäntöjä myös teollisuudessa.  

Työturvallisuusanalyysillä voidaan tunnistaa erilaisia turvallisuusepäkohtia. Analyysistä syntyy toimenpidesuositukset, jotka toteuttamalla voidaan vähentää työturvallisuuteen ja omaisuuteen liittyviä riskejä ja vähentää työhön liittyviä kuormitustekijöitä.

Kokemuksemme valmistavan teollisuuden tuotannosta, antaa meille erinomaisen käytännön näkemyksen soveltaa tätä osaamista erilaisiin tehtaisiin.

Klikkaamalla linkkejä, näet tarkemmin edellä mainittujen palveluiden kuvaukset. Jos innostuit soita heti tai lähetä meille yhteydenottopyyntö, niin sovimme oman yksikkönne kartoitustapaamisen.

Palveluitamme teollisuudelle

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme teollisuudelle? Tarvitsetko apua tarpeidenne selvittämisessä tai peilipintaa toimivan ratkaisun valinnassa? Haluatko tutustua asiantuntijoihimme ja selvittää vastaako osaamisemme tarpeisiinne? Varaa aika veloituksettomaan 30 minuutin sparraushetkeen.

Asiakkaitamme

Elekmerk logo
Stamac logo
Ojala Group logo
CEF Logo
Ferrum
Hydroll
JPT
Kaskea
Komas
Lapua ketjut
PrimaPower
MSK Plast
Nammo
Makela Alu
Plastec
PlatePower
Robit
Ruukki
Tikli
lekatech logo srgb
logokonttivuokraustekstiweb 1
MicrosoftTeams-image (1) (1)