Anvia Oyj

Anvia Oyj

”Tehoksen projektinjohtopalvelusta oli Anvialle apua. Yhteistyö oli mutkatonta ja hyvähenkistä. Käytännönläheinen ja yhteistyökykyinen toimintatapa vastasi hyvin Anvian odotuksiin.”

Toimitusketjumuutoksen läpivienti Tehoksen projektipäällikön avulla

Anvia Oyj toteutti varastotoimintojen keskittämisen Kokkolan ja Seinäjoen alueyksiköistä Vaasan keskusvarastoon huhtikuussa 2016. Muutosta edelsi varastotoimintojen operoinnin ulkoistaminen HUB Logistics Oy:lle edellisenä syksynä sekä huolellinen valmisteluvaihe eri osapuolien yhteistyönä. Keskittäminen mahdollisti samalla toimintatapojen uudistamisen tilaus-toimitusketjussa.

Muutos oli Anvian kannalta iso. Varastojen keskittäminen vaikutti useiden henkilöstöryhmien toimintaan. Tiimityö vaati Anvialta eri sidosryhmien vaatimusten huomioon ottamista sekä sovittelua. Lisäksi tarvittiin kyvykkyyttä luoda parempia toimintatapoja sekä järjestelmällistä projektihallintaa.

Muutoksen suunnittelussa ja johtamisessa apuna toimi Tehos Oy:ltä projektipäällikkö Mikko Jauhonen. Ammattimaisen projektinjohdon lisäksi tehtäviin kuului tilaus-toimitusketjun kehittäminen.

Tehos auttoi muutoksen johtamisessa

Tehoksen projektinjohtopalvelusta oli Anvialle apua. Käyttöönotto sujui hyvin, kun valmistelevat työt oli tehty ajatuksella ennakkoon. Mikko pystyi avustamaan vahvan muutos- ja projektijohtamisosaamisen ohella logistisissa kysymyksissä. Osaamisesta sekä kokemuksesta oli hyötyä useiden haastavien kohteiden ratkaisussa. Yhteistyö oli mutkatonta ja hyvähenkistä. Mikon ammattimainen, käytännönläheinen ja yhteistyökykyinen toimintatapa vastasi hyvin Anvian odotuksiin ja ennen kaikkea projekti saatiin yhdessä hienosti maaliin.” kertoo ostojohtaja Johanna Mullola Anvia Oyj:stä.

”Yhteistyö Anvian ja HUB:in henkilöstön kanssa tiimityö sujui mainiosti. Kaikkein tärkeintä on, että henkilöstö otti mallin omakseen ja projektin tulokset vastasivat asiakkaan asettamiin odotuksiin.” kertoo toimitusjohtaja Mikko Jauhonen Tehos Oy:stä.

Blogit