Mäkelä Alu Oy

Mäkelä Alu Oy

Nopeasta aikataulusta huolimatta tehtaamme tuotanto saatiin käynnistettyä tavoiteajassa

Tehoksen projektinjohtopalvelut apuna tuotannon käynnistämisessä

Mäkelä Alu Oy päätti perustaa uuden pulverimaalaamon Etelä-Suomeen Voikkaalle asiakaspalvelutason ja kapasiteetin kasvattamiseksi. Koska uusi tehdas oli yritykselle merkittävä investointi ja kapasiteetti haluttiin saada nopealla aikataululla käyttöön, turvautui  yhtiö Tehoksen projektinjohtopalveluun. Projektipäälliköksi Mäkelä Alu valitsi Tehokselta Mikko Jauhosen, joka laati projektisuunnitelman sekä vastasi projektin organisoinnista, johtamisesta, seurannasta ja raportoinnista.

Mäkelä Alu Oy on 80-vuotias perheyritys Luoma-aholla, joka valmistaa ja pintakäsittelee alumiiniprofiileja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Yritys tarjoaa myös monipuolisia profiilien suunnittelu-, varastointi- ja logistiikkapalveluita. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 85,8 M€ ja työntekijöitä yli 250 henkilöä. Henkilöstöllä on vahva asiantuntemus alumiiniprofiilien pintakäsittelystä ja tukiprosesseista.

Kokenut projektipäällikkö säästää aikaa ja rahaa

Projektinhallinta on merkittävä osa Tehoksen palvelutarjontaa. Ulkoinen projektipäällikkö on hyvä vaihtoehto tilanteessa, jossa oman henkilöstön ajankäyttö halutaan varmistaa tärkeimmille tehtäville.

”Nopeasta aikataulusta huolimatta tehtaamme tuotanto saatiin käynnistettyä tavoiteajassa. Mäkelä Alu tarjoaa nyt asiakkailleen pulverimaalaus- ja varastokapasiteettia modernissa pintakäsittelylaitoksessamme. Mikon vahva kokemus ja osaaminen projektinjohdosta sekä toimialaosaamisemme mahdollistivat tehdasprojektin etenemisen odotustemme mukaisesti.” kertoo hallituksen puheenjohtaja Petri Mäkelä Mäkelä Alulta.

Blogit