Projektipäällikkö palveluna

”Me otamme projektinne hoidettavaksemme ja johdamme sen tavoitteen mukaiseen tulokseen.”

Kokenut projektipäällikkö käytettävissänne

Kuulostaako tutulta?

 • Projektinhallintamme on sekoilua
 • Meiltä puuttuu kokenut ja osaava projektipäällikkö
 • Kenelläkään ei ole halua tai aikaa toimia projektipäällikkönä
 • Tarvitsemme esimerkin uudesta tavasta johtaa projekteja
 • Meillä on iso hanke tulossa, mutta emme tiedä, miten se viedä läpi
 • Voiko joku ulkopuolinen toimia projektipäällikkönä?
 • Mikä ihmeen projekti, onko sellaisiakin?

Me tarjoamme käyttöönne projektijohtamisen ammattilaisen työpanoksen, joka kirkastaa kanssanne projektin tavoitteet ja mittarit, sekä johtaa projektin onnistuneesti maaliin.

Ulkoinen projektipäällikkö johtaa projektisi onnistuneesti maaliin

Näkemyksemme mukaan 90 % suomalaisilla yrityksillä on puutteita projektipäällikköosaamisessa. Törmäämme usein ennakkoluukoihin ja epäilyihin, voiko ulkopuolisesta projektipäälliköstä olla apua? Eihän ulkopuolinen henkilö tunne toimintaamme?

On täysin totta, että ulkoinen projektipäällikkö ei voi tuntea kattavasti yrityksen toimialan yksityiskohtia, mutta 95 % tapauksista se ei ole edes välttämätöntä. Asiasisällön tarkka tunteminen ei ole välttämätöntä, sillä ulkoinen kokenut projektipäällikkö johtaa projektinne onnistuneesti maaliin kokemuksellaan ja ammattitaidollaan sekä perehtyy tarvittavilta osin asiasisältöön projektin aikana.

Projektinhallintaan on olemassa koeteltuja käytäntöjä, joita on mahdollista hyödyntää erilaisissa projekteissa ja yrityksissä. Teidän toimialanne ei lopulta ole niin erilainen. Onnistumisen mittareina ovat muut tekijät kuin toimialatuntemus, ja suoriutuminen punnitaan projektien moniottelutaidoissa.

Lue miten Mäkelä Alu hyödynsi projektipäällikkö-palveluamme pulverimaalaamon käyttöönotossa, ja miten Anvia toteutti varastotoimintojen keskittämisen Tehoksen projektipäällikön johtamana.

Jätä projektipäällikön tehtävät huoleksemme

Miten Tehoksella on tarjota projektien läpivientiin? Sen lisäksi että hallitsemme projektipäällikön tehtävät, meidän vahvuutenamme on kokemuksen ja osaamisen lisäksi käytännönläheinen tekemisen meininki. Pääsemme nopeasti kiinni liiketoimintaanne ja arjen tekemiseen. Projektinjohdon lisäksi on mahdollista saada tarvittaessa tukea Tehoksen asiantuntijapalveluiden kautta. Meillä on valmiita työkaluja projektien suunnitteluun, organisointiin ja seurantaan. Pystymme valmentamaan henkilöstöä projektiosaamisessa ja parhaiden käytäntöjen soveltamisessa. Meillä on kokemusta ja osaamista myös projektisalkkujen hallinnasta (PMO), jolla voitte saada yrityksenne projektikokonaisuuden läpivientiin läpinäkyvyyttä ja johdonmukaisuutta.

Käytännössä ammatilaisemme on mukana kaikissa projektin eri vaiheissa:

 • kirkastamme projektin tavoitteet ja mittarit
 • autamme projektin sisällön selkiyttämisessä ja kannattavuuden laskennassa
 • autamme päätösesitysten laatimisessa ja esittelyssä
 • autamme laatimaan selkeän projektisuunnitelman
 • autamme rakentamaan toimivan projektiorganisaation
 • johdamme projektin tavoitteen mukaiseen maaliin
 • seuraamme projektin etenemistä
 • olemme avuksi muutoksen johtamisessa
 • autamme projektin vaiheittaisessa siirtämisessä omalle henkilöstöllenne
 • päätämme projektin ja arvioimme tuloksia tavoitteisiin

Projektipäällikköpalvelumme on hyvin laaja-alainen kokonaisuus ja sisältö sovitetaan tarpeisiinne. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme keskustella teidän yrityksenne tavoitteista ja odotuksista, ja kertoa miten voimme auttaa teitä.

Kenelle projektipäällikkö-palvelumme on tarkoitettu?

Olemme keskittyneet erityisesti tuotannollisten ja logististen investointiprojektien sekä IT-projektien läpivientiin. Olemme palvelleet eri kokoisia asiakkaita projekti- ja hankejohtamistasolla.

Projektipäällikkönä toimii Tehos Oy:n toimitusjohtaja, DI Mikko Jauhonen, jolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien johtamisesta kaupan ja teollisuuden aloilla. Mikolla on lisäksi ollut IPMA Level B -sertifikaatti projektijohtamisesta vuosina 2012-2017.

Tee projektillesi palvelus ja ota vetäjäksi projektinhallinnan ammattilainen!

Palvelut

Palvelualueet

5S

Kysy lisää projektipäällikkö-palvelustamme

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV