Tehos 5S -parannus alk. 6000 €

Nostamme 5S-tasonne 12 viikossa ja saamme jurottavimmankin työntekijän osallistumaan muutokseen.

Vie läpi 5S-projekti kokeneen asiantuntijan avulla

Oletko kiinnostunut Lean 5S -projektin toteutuksesta? Tehos 5S -parannus on nimensä mukaisesti tehostartti 5S:n läpivientiin. Palvelussamme asiantuntijamme auttaa teitä viemään muutoksen läpi nopeasti ja tehokkaasti, sekä luomaan järjestelmän, jolla siisteyttä ja järjestystä saatte ylläpidettyä.

5S-menetelmä kuulostaa helpolta, mutta vaatii pitkäjänteistä työtä, ihmisten osallistamista ja paljon tekemisen meininkiä.

Kahdeksan vuoden kokemuksemme 5S-projekteista antaa meille vankan pohjan potkaista homma käyntiin yrityksessä kuin yrityksessä.

Esimerkkinä tekemistämme 5S-parannuksista Konepaja Stamac Oy:lle pidetty 5S-parannus ja Elekmerk Oy:n kanssa tehty 5S-käyttöönotto.

Tehoksen Lean 5S -työ koostuu yhdessä tehtävistä parannuksista työympäristössä

Minimissään Tehoksen Lean 5S -parannus kestää viisi lähipäivää. Lähipäivä koostuu tyypillisesti noin yhden tunnin koulutuksesta pienryhmissä luokkatilassa. Tämän jälkeen käytetään 2-3 tuntia 5S-kierrokseen ja käytännön parannuksiin työympäristössä. Sama toistetaan seuraavalle ryhmälle. Koulutukset ja käytännön työ sovitetaan jokaisen yrityksen tilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivaksi ja kytkeä mukaan myös työturvallisuusnäkökulma (S+5S / 6S).

Lean 5S -parannuksen vaiheita ja tuloksia:

S1: alustus 5S:ään sekä ylimääräisen tavaran poistaminen työympäristöstä

S2: tavaralla on paikat ja merkitty

S3: työympäristön puhdistaminen

S4: rutiinien määrittäminen ja rästit

S5: seurantamallin käyttöönotto ja jatkotoimenpiteistä sopiminen

Asiantuntijamme tekee 5S-työtä yhdessä henkilöstönne kanssa. Asiantuntija antaa työlle vauhtia omalla esimerkillään, jolloin työhön osallistuvat henkilönne:

  • saavat selkeän käsityksen siisteyteen ja järjestykseen perustuvasta Lean 5S:stä.
  • pääsevät osallistumaan 5S:n käytännön muutoksiin omalla työpisteellään
  • ottavat osaa oman työpisteensä tehokkuuden, turvallisuuden ja siisteyden kehittämiseen

Yhteen lähipäivään voi ottaa osaa enintään 16 henkilöä yrityksestä, kahdessa kahdeksan hengen ryhmässä. Valmennuksen myötä saatte käyttöönne Tehoksen käyttämät koulutusmateriaalit ja lomakkeistot.

Lean 5S -palveluita tyytyväisyystakuulla

Asiantuntijana projektissa toimii johtava asiantuntija Annika Puro-Aho (DI, KTM) tai toimitusjohtaja Mikko Jauhonen (DI).

Annikalla on 10 vuoden kokemus tuottavuuden parantamisesta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto. Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien läpiviennistä kaupan ja teollisuuden aloilla.

Olemme vieneet onnistuneesti maaliin lukuisia 5S-projekteja niin kansainvälisille suurille yhtiöille kuin pienille kotimaisille pk-yrityksille. Työtämme on kiitelty mainiosta hinta-laatusuhteesta sekä hyvästä vaikuttavuudesta tulosten kannalta. Saamme muutoksen nopeasti ja tehokkaasti aikaan,  verrattuna esimerkiksi opinnäytetyöntekijän palkkaamiseen muutoksen aikaansaamiseksi.

Luotamme omaan tekemiseemme niin vahvasti että annamme kaikille Lean 5S -palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Tehos 5S -parannuksen hinta on aiemmin kuvaillulla toimitussisällöllä on 6000 € (alv 0 %). Yrityksenne koosta ja kohteesta riippuen voimme tehdä erillisen tarjouksen. Annamme mielellämme lisätietoja ja tulemme käymään paikan päällä tai keskustelemme tarpeistanne etäyhteyksin. Ota yhteyttä samantien soittamalla asiantuntijallemme tai täyttämällä tilauslomake!

Kenelle Tehos 5S-parannus on tarkoitettu?

Palvelumme sopii yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille, jotka ovat tunnistaneet selvän tarpeen siisteyden ja järjestyksen parantamiselle, mutta resurssit ja keinot läpivientiin puuttuvat. Tyypillisesti ongelmat ilmenevät työympäristön epäjärjestyksenä, likaisuutena, josta seurauksena on tavaroiden etsimistä, tilankäytön tehottomuutta, turvallisuusriskejä, laatuongelmia ja heikentynyttä työviihtyvyyttä.

Missä vaiheessa Lean 5S -parannusta kannattaa harkita?

Jos yrityksellänne on vahva tahtotila ottaa 5S käyttöön. Olette jo ehkä yrittäneet parantaa 5S-tasoa, mutta epäonnistuneet. Haluatte yksinkertaisesti saada aikaan muutoksen. Silloin Tehos 5S -parannus on oikea valinta.

Tutustu myös muihin palveluihimme: 5S-auditointi ja 5S-työpaja.

 

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa Tehos 5S-parannus hintaan alkaen 6000 € (alv. 0%)

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV