Tehos 5S Parannus alk. 6000€

Nostamme 5S-tasonne 12 viikossa ja saamme jurottavimmankin asentajan lappaamaan metallia kipperiin.

Aloita 5S projekti helposti asiantuntijan avulla

Oletko kiinnostunut Lean 5S projektin toteutuksesta? Tehos 5S-parannus on nimensämukaisesti tehostartti 5S:n läpivientiin. Asiantuntijamme auttaa teitä viemäänprojektin läpi nopeasti ja tehokkaasti, sekä luo järjestelmän, jolla 5S:ää ylläpidetään. 5S menetelmä kuulostaa helpolta, mutta vaatii käytännössä pitkäjänteistä työtä ja paljon tekemisen meininkiä.

Kymmenen vuoden kokemuksemme 5S projekteista antaa meille vankan pohjan potkaista homma käyntiin yrityksessä kuin yrityksessä.

Tehoksen Lean valmennus koostuu yhdessä tehdyistä parannuksista kohteessa

Minimissään Tehoksen Lean valmennus kestää viisi lähipäivää. Lähipäivä koostuu tyypillisesti noin yhden tunnin koulutuksesta, jonka jälkeen käytetään tarpeen mukaan 1-4 tuntia 5S kierrokseen ja käytännön parannuksiin työympäristössä. Koulutukset ja käytännön työ sovitetaan jokaisen yrityksen tilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivaksi.

Valmennuksen sisältö:

S1: alustus 5S:ään sekä ylimääräisen tavaran poistaminen työympäristöstä

S2: tavaralla on paikat ja merkitty

S3: työympäristön puhdistaminen

S4: rutiinien määrittäminen ja rästit

S5: seurantamallin käyttöönotto ja jatkotoimenpiteistä sopiminen.

Asiantuntijamme tekee työtä yhdessä työntekijöidenne kanssa ja antaa vauhtia omalla esimerkillään, jolloin käyttöönottoon osallistuvat henkilöt:

  • Saavat selkeän käsityksen siisteyteen ja järjestykseen perustuvasta 5S:stä.
  • Pääsevät osallistumaan 5S:n käytännön läpivientiin omalla työpisteellään.
  • Ottavat osaa oman työpisteensä tehokkuuden kehittämiseen.

Yhteen lähipäivään voi ottaa osaa enintään 16 henkilöä yrityksestä, kahdessa kahdeksan hengen ryhmässä. Valmennuksen jälkeen yritys saa käyttöönsä Tehoksen käyttämät koulutusmateriaalit.

Lean 5S valmennusta tyytyväisyystakuulla

Asiantuntijana projektissa toimii Tehos Oy:n toimitusjohtaja, DI Mikko Jauhonen, tai Tehos Oy:n Johtava Asiantuntija, DI KTM Annika Puro-Aho.

Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien johtamisesta kaupan ja teollisuuden aloilla. Mikolla on lisäksi ollut IPMA Level B -sertifikaatti projektijohtamisesta vuosina 2012-2017.

Annikalla on 10 vuoden kokemus kehitystoiminnasta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto.

Olemme vieneet onnistuneesti maaliin lukuisia 5S-käyttöönottoprojekteja niin kansainvälisille pörssiyhtiöille kuin pienille kotimaisille pk-yrityksille. Työtämme on kiitelty mainiosta hinta-laatusuhteesta vaikuttavuuden ja tulosten kannalta. Saamme muutoksen nopeasti ja tehokkaasti aikaan,  verrattuna esimerkiksi opinnäytetyöntekijän palkkaamiseen muutoksen aikaansaamiseksi.

Uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti että annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Tehos 5S-Parannus valmennuksen hinta aiemmin kuvaillulla toimitussisällöllä on 6000€ (Alv 0%). Yrityksenne koosta ja kohteesta riippuen hinta voi olla enemmänkin. Annamme mielellämme lisätietoja ja tulemme käymään paikan päällä, jolloin voimme antaa lopullisen tarjouksen. Ota yhteyttä samantien soittamalla asiantuntijallemme tai lähettämällä tilauslomake!

Kenelle Tehos 5S Parannus on tarkoitettu?

Ytimekäs ja käytännönläheinen valmennus sopii työntekijöille, asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat ottaa vastuuta 5S:n johtamisesta tai olla mukana 5S:n toteutuksessa. Erityisesti valmennus sopii 5S tasonnostoa haluaville yrityksille.

Missä vaiheessa 5S Parannusta kannattaa harkita?

 Jos yrityksellänne on vahva tahtotila ottaa 5S – käyttöön. Olette jo ehkä yrittäneet parantaa 5S-tasoa mutta epäonnistuneet. Silloin Tehos 5S-Parannus on oikea valinta.

Tutustu myös: 5S-auditointi ja 5S-työpaja.

 

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa 5S-parannus

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Mika Mettalo
Johtava asiantuntija
Ins., Lean Six Sigma Black Belt, eMBA
+358 40 741 6640
mika (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV