Tehos 5S -koulutus 1350 €

Ytimekkään ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen teillä on kattava kuva Lean 5S:n läpiviennistä, ja säästätte vaivaa välttämällä 5S:n yleisimmät sudenkuopat.

Lean 5S -koulutus antaa tietoa tuotannon tehostamiseen

Haluatko saada tietoa, miten siisteyttä ja järjestystä voi parantaa – pysyvästi? Ytimekkään 5S-koulutuksemme avulla saat selkeän kuvan Lean 5S:stä.

Autamme työympäristön siisteydestä ja järjestyksestä vastuulliset henkilöt tiedollisesti alkuun. Tarjoamme joukon kullanarvoisia vinkkejä ja niksejä, joista ensimmäinen ei tulee tässä: työvälineiden paikat merkitsemällä säästätte pienessäkin tuotantoyksikössä turhaa etsimistä ja tuhansia askeleita, rahasta puhumattakaan.

Esimerkkinä tekemistämme 5S-koulutuksista kauppakamarin kanssa toteutettu Lean 5S-koulutussarja.

Lean 5S -menetelmät tutuiksi päivässä

Käytännönläheinen koulutus sopii esimiehille, työntekijöille ja asiantuntijoille, jotka haluavat tietoa Lean 5S -menetelmästä soveltaakseen arjen työssä. Koulutus sopii myös kertauksena ja näkökulmien tuojana kokeneemmallekin 5S-tekijälle.

Koulutuksen kesto on tyypillisesti viisi (5) tuntia, eikä se vaadi teiltä ennakkovalmistautumista. Koulutuksessa käydään läpi kaikki 5S:n viisi vaihetta teorian ja käytännön esimerkkien kautta. Yrityksenne saa sisäiseen omaan käyttöön Tehoksen koulutusmateriaalit koulutuspäivän jälkeen.

5S-koulutus ohjelma

Päivän ohjelma:

  1. Koulutus, 5S:n vaiheet 1-3 (1,5 h)
  2. Malliauditointi, vierailu valitussa kohdeympäristössä (1 h)
  3. Auditoinnin tulosten läpikäynti (15 min)
  4. Koulutus, 5S.n vaiheet 4-5 (1 h)
  5. Arvio 5S:n hyödyistä yrityksellenne – johtopäätökset ja toimenpiteet (30 min)

Ennen koulutuspäivää pidämme 30 minuutin palaverin etänä, jossa sovimme päivän ohjelmasta, osallistujista, koulutustiloista, odotuksistanne ja rajatusta auditointikohteesta. Koulutus järjestetään lähtökohtaisesti asiakkaan tiloissa. Osallistujamäärää asiakkaalla ei ole rajoitettu. 

Lean 5S -koulutus on mahdollista toteuttaa myös etänä verkon yli. Auditointi toteutaan digikoulutuksen tapauksessa ennakkoon asiakkaan toimesta. Tehoksen kouluttaja antaa auditointiin ohjeistuksen ja lähettää sähköisen lomakkeen. Lisäksi Tehoksen kouluttaja käy auditointitulokset läpi ennen koulutustilaisuutta.

Koulutuksen perusteella osallistujat saavat hyvät tiedot 5S:n läpivientiin itsenäisesti. Halutessanne autamme myös muiden palveluidemme kautta varsinaisessa muutoksessa.

Käytännön kokemuksemme 5S:stä – tiedämme, mitä koulutamme

Meillä on kokemusta lukuisista 5S-läpivienneistä ja asiakkainamme ovat niin kansainväliset yhtiöt kuin pienet kotimaiset pk-yritykset. Uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti että annamme kaikille Lean 5S -palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Kouluttajana toimii johtava asiantuntija Annika Puro-Aho (DI, KTM) tai toimitusjohtaja Mikko Jauhonen (DI).

Annikalla on 10 vuoden kokemus tuottavuuden parantamisesta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto. Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien läpiviennistä kaupan ja teollisuuden aloilla. 

Älä jää Lean 5S:n osalta tiedolliseen pimentoon. Tilaa koulutus samantien hintaan 1 350 € (alv. 0 %) soittamalla asiantuntijallemme tai täyttämällä tilauslomake!

Palvelut

Palvelualueet

5S

Tilaa Lean 5S -koulutus hintaan 1350 € (alv. 0 %)

Asiantuntijamme

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV