Tehos 5S-koulutus 1350€

Ytimekkään ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen teillä on kattava kuva 5S:n läpiviennistä, ja säästät vaivaa välttämällä 5S:n yleisimmät sudenkuopat.

Lean 5S-koulutus menetelmänä tuotannon Tehostamiseen

Haluatko kehittää oman yrityksesi 5S-tasoa kengänpohjien kuluttamisen sijaan? Ytimekkään 5S-koulutuksemme avulla saat kattavan ja käytännönläheisen kuvan 5S:n käyttöönotosta. Autamme 5S:stä vastuulliset henkilöt työn alkuun ja helpotamme heidän työtään, jolloin työkalujen etsiminen päivittäin ympäri tuontantotiloja on koulutuksen jälkeen historiaa. Tarjoamme liudan kullanarvoisia vinkkejä ja niksejä, joista ensimmäinen ei maksa mitään: Pumppukärryjen paikat merkitsemällä säästetään pienessäkin tuotantoyksikössä tuhansia askeleita, rahasta puhumattakaan.

Lean 5S-menetelmät käytäntöön päivässä

Käytännönläheinen koulutus sopii asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat soveltaa Lean 5S menetelmiä nopeasti käytäntöön. Palvelu sopii myös kertauksena ja näkökulmien tuojana kokeneemmallekin yrityspäättäjälle.

Koulutuksen kesto on tyypillisesti kuusi tuntia, eikä se vaadi teiltä ennakkovalmistautumista. Jokainen halukas voi osallistua koulutukseen.  Päivän aikana käydään läpi kaikki 5S:n viisi vaihetta teorian ja käytännön esimerkkien kautta ja yrityksenne saa käyttöön Tehoksen käyttämät koulutusmateriaalit.

Päivän ohjelma:

  1. Tutustuminen yrityksen toimintaan (20 min)
  2. Koulutus, 5S:n osat 1-3
  3. Malliauditointi, vierailu yhdessä yrityksen toimipisteessä
  4. Auditoinnin tulosten läpikäynti
  5. Koulutus, 5S.n osat 4-5
  6. Arvio 5S:n hyödyistä yrityksellenne

Koulutuksen perusteella pystytte jatkamaan 5S:n käyttöönottoa ja parannustoimenpiteitä itsenäisesti. Halutessanne autamme myös 5S:n käyttöönotossa tiloissanne.

Käytännön kokemus kentältä 5S:n läpiviennistä käytettävissänne

Meillä on kokemusta lukuisista 5S-läpivienneistä ja asiakkainamme ovat niin kansainväliset pörssiyhtiöt kuin pienet kotimaiset pk-yritykset. Uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti että annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Tehoksen Asiantuntijana toimii Tehos Oy:n toimitusjohtaja, DI Mikko Jauhonen, tai Tehos Oy:n Johtava Asiantuntija, DI KTM Annika Puro-Aho.

Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien johtamisesta kaupan ja teollisuuden aloilla. Mikolla on lisäksi ollut IPMA Level B -sertifikaatti projektijohtamisesta vuosina 2012-2017. Annikalla on 10 vuoden kokemus kehitystoiminnasta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto.

Helpota omaa arkeasi ja anna asiantuntijan hoitaa koulutus tehokkaasti. Tilaa koulutus samantien hintaan 1 350 € (alv. 0 %) soittamalla asiantuntijallemme, tai lähettämällä tilauslomake!

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa 5S-koulutus

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Mika Mettalo
Johtava asiantuntija
Ins., Lean Six Sigma Black Belt, eMBA
+358 40 741 6640
mika (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV