Oiva Projektijohtamisen-työpaja 1500 €

Viisi oivallusta, kaksi käytännöllistä ideaa ja yksi projektitoimintaa parantava päätös osallistujaa kohden kuudessa tunnissa.

Projektipäällikön koulutus edesauttaa projekteissa onnistumista

Onko teillä kokemusta epäonnistuneista projekteista? Hyvä. Niin on meilläkin, ja samalla kokemusta lukuisista  onnistuneesti maaliin viedyistä projekteista. Tarjoamamme projektipäällikön koulutus auttaa teidänkin yritystänne onnistumaan projekteissa.

Projektinhallinnassa on tärkeää, että alkuunsa osataan tunnistaa ne projektit, jotka ovat toteuttamiskelpoisia. Huonot projektit kannattaa tekemättä jo alkuunsa. Siksi kannattaa huolella tehdä hyötylaskelma. Moniko tekee? Halvin projekti on huono idea, jota ei lähdetä toteuttamaan.

Kun työhön on päätytty ryhtyä, tulee projektit osata suunnitella ja organisoida oikein. Yhtä tärkeää on, että mikä projekti päätetään käynnistää on päättää, mitä ei tehdä juuri nyt. Mikä tahansa organisaatio voidaan ajaa tilttiin, jos SAMANAIKAISIA projekteja on liikaa.

Oiva Projektinjohtamisen Työpajan tarkoituksena on parantaa osallistujien ja työyhteisön ymmärrystä hyvästä projektinhallinnasta ja edesauttaa projekteissa onnistumista. Jatkossa projektit pysyvät paremmin aikataulussa ja kustannusraameissa, tulokset vastaavat tavoitteita.

Työpajan aikana jokainen osallistuja saa viisi (5) uutta oivallusta projektien johtamisesta, keksii kaksi (2) käytännöllistä ideaa, miten edistää omien projektien onnistumista ja tekee yhden (1) projektitoimintaa parantavan päätöksen, mitä tulee tekemään seuraavaksi. On aika tehdä oiva projekti!

Projektijohtamisen koulutus yrityksille käytännöllisesti ja kompaktilla tavalla

Ytimekäs ja käytännönläheinen projektinjohtamisen koulutus sopii työyhteisön asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat kasvattaa tietotaitoa sekä varmuutta projektien läpivientiin. Työpajassamme opitte paljon kokemuksen kautta hankittua tietotaitoa ja käytäntöjä projektinhallintaan. Oiva-työpaja sopii siksi kertauksena ja näkökulmien tuojana myös pidempään toimineille projektipäälliköille.

Oiva projektijohtamisen työpaja rakentuu neljän teeman ympärille:

 1. Projektinhallinnan perusteiden ymmärtämisestä
 2. Työpaikan projektikulttuurin tunnistamisesta ja kehittämisestä
 3. Käytännönläheisestä projektityöstä
 4. Yksilötason motivaatiosta ja tiimityöskentelystä

Päivän sisältö:

 1. Oiva projektinhallinta – Tehoksen malli ja kokemukset
 2. Tauko (10 min)
 3. Projektisalkun hallinta ja työkalut
 4. Tauko (n. 1 h)
 5. Nykyiset vahvuudet ja ongelmakohdat projektien hallinnassa
 6. Parannusten ideointi
 7. Tauko (10 min)
 8. Parannustoimenpiteiden luokittelu ja vaiheistus

Työpajan kesto on yksi päivä (6 h), joka pidetään asiakkaan tiloissa tai webinaarina. Ryhmään mahtuu maksimissaan 12 henkilöä. Halutessaan voitte toteuttaa oman toiminnan itsearvion ennakkoon, jolloin tulokset käydään läpi työpajassa. Saatte päivän aikana käytetyn aineiston käyttöönne ja hyödynnettäväksi sisäisesti omassa toiminnassanne.

Projektinhallinnan perusteet haltuun työpajassa

Vaikka työpajassa käydään läpi projektinhallinnan perusteita, emme jää pelkästään tiedon tasolle vaan keskitymme juuri teidän toimintanne ongelmakohtiin ja kehitystarpeisiin. Työpajan tuloksena syntyy jokaiselle osallistujalle lista oivalluksista ja toimenpide-ehdotuksista, miten edetä käytännössä.

Työpajan hinnalla saatte esim. 10 henkilön osallistumisella

 • viisi (50) uutta oivallusta projektien johtamisesta à 30 €/oivallus
 • kaksi (20) käytännöllistä ideaa, miten edistää omien projektien onnistumista à 75 €/idea
 • yhden (10) projektitoimintaa parantavan päätöksen, mitä tulee tekemään seuraavaksi à 150 €/päätös

Projekteissa onnistumisessa auttaa merkittävästi kokemus. Vaikka osallistujien kokemukseksi emme voi muuttua, voidaan työpajassa jakaa kokemuksia ja näkemyksiä tulevan tueksi. Työpajan vetäjällä, Tehos Oy:n toimitusjohtaja DI Mikko Jauhosella onkin 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien johtamisesta kaupan ja teollisuuden aloilla. Mikolla on lisäksi ollut IPMA Level B -sertifikaatti projektijohtamisesta vuosina 2012-2017.

Annamme palvelulle tyytyväisyystakuun joten tee työyhteisöllesi palvelus ja tilaa Oiva Projektijohtamisen työpaja hintaan 1500 € (Alv 0 %): Jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne!

 

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa Projektityöpaja hintaan 1500 € (alv 0 %)

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV