Tehos 5S Työpaja 1550€

5S käyttöönotto pikavauhdilla: Näytämme omalla esimerkillä miten hommaan saadaan vauhtia.

Mikä ihmeen 5S? Opi Lean-ajattelun alkeet käytännöllisellä tavalla

Lean ajattelu, 5S ja six sigma; olet varmasti törmännyt näihin termeihin ja kiinnostunut 5S:n käytännön toteutuksesta, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Me tarjoamme ratkaisuksi nopeaa ja tehokasta starttia asiantuntijamme avulla!

Tehos 5S-Työpajassa käydään lyhyesti teoria läpi ja mennään sen jälkeen samantien kentälle tekemään käytännön toimenpiteitä. Asiantuntijamme näyttää omalla esimerkillään, miten hommaan saadaan vauhtia.

Kymmenen vuoden kokemuksemme 5S-soveltamisesta käytäntöön antaa meille vankan pohjan potkaista homma käyntiin yrityksessä kuin yrityksessä.

Lean 5S ajattelun tavoitteet tutuiksi työpajassa

Tehos 5S-Työpaja aloitetaan noin kaksi tuntia kestävällä koulutuksella, jonka jälkeen siirrytään kentälle tekemään käytännön toimenpiteitä noin neljän tunnin ajaksi.

Työpajan aikana valitun työpisteen toiminta tehostuu, kun mietimme layouttia ja parhaita mahdollisia säilytysratkaisuja. Suurin hyöty saadaan siitä kun käymme yhdessä läpi työpisteen materiaalit, työkalut ja kalusteet – heitämme romut kipperiin ja säilytämme vain tarpeellisen. Lopuksi merkitsemme vielä työkalut ja materiaalien paikat, jolloin työpiste pysyy huippukunnossa myös työpajan jälkeen.

Loppupalaverissa käymme yhdessä tulokset läpi ja autamme päättämään yrityksellenne 5S-tavoitetason, jonka perusteella teemme käyttöönne listan tarvittavista toimenpiteistä tavoitteeseen pääsemiseksi.

Päivän aikana käytetyt koulutusmateriaalit jäävät yrityksenne käyttöön, mikä mahdollistaa oppeihin palaamisen aina tarpeen tullen vielä Tehos 5S-Työpajan jälkeenkin.

Päivän ohjelma:

  1. Tutustumme yrityksen toimintaan
  2. Lyhyt koulutus
  3. Käytännön tekemistä kentällä
  4. Loppupalaveri
  5. Sovitaan jatkotoimenpiteistä

Tehos 5S-Työpajasta saaduilla opeilla ja käytännön kokemuksella voitte jatkaa parannustoimenpiteitä itsenäisesti ja pystytte laajentamaan 5S:n käyttöönottoa muille alueille.

Lean 5S asiantuntija nopeuttaa 5S käyttöönottoa

Lean asiantuntijana toimii Tehos Oy:n toimitusjohtaja, DI Mikko Jauhonen, tai Tehos Oy:n Johtava Asiantuntija, DI KTM Annika Puro-Aho.

Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien johtamisesta kaupan ja teollisuuden aloilla. Mikolla on lisäksi ollut IPMA Level B -sertifikaatti projektijohtamisesta vuosina 2012-2017.

Annikalla on 10 vuoden kokemus kehitystoiminnasta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto.

Olemme vieneet onnistuneesti maaliin lukuisia 5S-käyttöönottoprojekteja. Asiakkaitamme ovat niin kansainväliset pörssiyhtiöt kuin pienet kotimaiset pk-yritykset.

Uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti että annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Tilaa Tehos 5S-Työpaja samantien hintaan 1550€ (Alv 0%) soittamalla asiantuntijallemme tai lähettämällä tilauslomake!

Kenelle Tehos 5S Työpaja on tarkoitettu?

Ytimekäs ja käytännönläheinen työpaja sopii työntekijöille, asiantuntijoille ja esimiehille jotka haluavat ottaa vastuuta 5S:n johtamisesta tai olla mukana 5S:n toteutuksessa. Työpaja sopii myös 5S tasonnostoa haluaville yrityksille tai kertauksena ja näkökulmien tuojana.

Missä vaiheessa työpaja on oikea ratkaisu?

Jos 5S ei ole vielä ennestään tuttu tai ole epävarma hyötyisikö yrityksenne 5S soveltamisesta käytäntöön,  on Tehos 5S -Työpaja oikea valinta alkuun pääsemiseksi.

Tutustu myös: 5S-auditointi ja 5S-parannus.

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa 5S-työpaja

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Mika Mettalo
Johtava asiantuntija
Ins., Lean Six Sigma Black Belt, eMBA
+358 40 741 6640
mika (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV