Tehos 5S -työpaja 1500 €

Päivän 5S-työpajassa saatte käsityksen Lean 5S:stä ja miten sitä voitte käytännössä soveltaa

Mikä ihmeen 5S? Opi Lean-ajattelun perusteet käytännöllisellä tavalla

Lean-ajattelu, 5S ja Six Sigma; olette varmasti törmännyt näihin termeihin ja kiinnostunut 5S:n käytännön toteutuksesta, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Me tarjoamme teille ratkaisuksi nopeaa yhden päivän 5S-työpajaa asiantuntijamme avulla.

Kahdeksan vuoden kokemuksemme 5S-projekteista antaa meille vankan pohjan potkaista työt käyntiin yrityksessä kuin yrityksessä.

Lean 5S -ajattelun toimenpiteet selkeiksi työpajassa

Tehos 5S -työpajan aloitamme käymällä Leanin ja 5S:n perusteorian läpi. Tämän jälkeen menemme samantien valittuun kohteeseen työympäristössä, jossa arvioimme nykytilanteen ja alamme soveltamaan oppimaamme. Työpajassa pääsemme hetken aikaa tekemään käytännön toimenpiteitä. Asiantuntijamme näyttää omalla esimerkillään, miten hommaan saadaan vauhtia.

Työpajan aikana valitun työpisteen toiminta tehostuu, kun mietimme tilankäyttöä ja parhaita mahdollisia säilytysratkaisuja. Suurin hyöty saadaan siitä, kun käymme yhdessä läpi työpisteen materiaalit, työkalut ja kalusteet – heitämme tarpeettomat materiaalit pois ja säilytämme vain tarpeellisen. Lopuksi merkitsemme vielä työkalut ja materiaalien paikat, jolloin työpiste pysyy huippukunnossa myös työpajan jälkeen.

Loppupalaverissa käymme yhdessä käytännön harjoitteluijakson tulokset läpi. Lisäksi autamme selkyttämään suunnitelman, miten työtä haluatte jatkaa. Laadimme listan tarvittavista toimenpiteistä tavoitteeseen pääsemiseksi.

Koulutusmateriaalit sekä toimenpidelistan saatte yrityksenne sisäiseen käyttöön. Nämä mahdollistavat oppeihin palaamisen aina tarpeen tullen vielä työpajan jälkeenkin.

 Päivän ohjelma:

  1. Lean ja 5S -koulutus (1,5 h)
  2. Nykytilanteen havainnointi työympäristössä (30 min)
  3. Käytännön tekemistä työpisteessä (2-3 h)
  4. Kokemusten purku ja toimenpiteistä sopiminen (1,5 h)

Ennen työpajapäivää pidämme 30-60 minuutin etäpalaverin kanssanne. Palaverissa käymme läpi lähtötilanteenne sekä odotuksianne ja tavoitteitanne siisteyden ja järjestyksen parantamiseksi. Sovimme työpajapäivän ohjelmasta ja aikataulusta sekä tarvittavista välineistöstä. Lähtökohta on, että käytännön parannuksissa tarvittavat välineet asiakas järjestää ennen työpajaa.

Tehos 5S-Työpajasta saaduilla opeilla ja käytännön kokemuksella voitte jatkaa parannustoimenpiteitä itsenäisesti ja pystytte laajentamaan 5S:n käyttöönottoa muille alueille.

Lean 5S -asiantuntija selkiyttää askeleenne 5S:ään

Asiantuntijana työpajassa toimii johtava asiantuntija Annika Puro-Aho (DI, KTM) tai toimitusjohtaja Mikko Jauhonen (DI).

Annikalla on 10 vuoden kokemus tuottavuuden parantamisesta teollisuuden ja kaupan alalla, ja Lean Six Sigma Black Belt -tutkinto. Mikolla on 15 vuoden kokemus erilaisten investointi- ja muutosprojektien läpiviennistä kaupan ja teollisuuden aloilla.

Olemme vieneet onnistuneesti maaliin lukuisia 5S-projekteja niin kansainvälisille suurille yhtiöille kuin pienille kotimaisille pk-yrityksille. Työtämme on kiitelty mainiosta hinta-laatusuhteesta sekä hyvästä vaikuttavuudesta tulosten kannalta. Saamme muutoksen nopeasti ja tehokkaasti aikaan,  verrattuna esimerkiksi opinnäytetyöntekijän palkkaamiseen muutoksen aikaansaamiseksi.

Luotamme omaan tekemiseemme niin vahvasti, että annamme kaikille Lean 5S -palveluillemme tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä lopputulokseen, revimme laskunne.

Tilaa Tehos 5S -työpaja samantien hintaan 1500 € (alv 0 %) soittamalla asiantuntijallemme tai täyttämällä tilauslomake!

Kenelle Tehos 5S -työpaja on tarkoitettu?

Palvelumme sopii yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille, jotka ovat tunnistaneet selvän tarpeen siisteyden ja järjestyksen parantamiselle, mutta on epäselvää, mikä Lean 5S on, miten sitä voi käytännössä soveltaa ja miten työ kannattaisi käytännössä toteuttaa.

Missä vaiheessa työpaja on oikea ratkaisu?

Jos 5S ei ole vielä ennestään tuttu tai ole epävarma hyötyisikö yrityksenne 5S soveltamisesta käytäntöön,  on Tehos 5S -työpaja oikea valinta alkuun pääsemiseksi.

Tutustu myös muihin palveluihimme: 5S-auditointi ja 5S-parannus.

Palvelut

Palvelualueet

Tilaa Lean 5S -työpaja hintaan 1500 € (alv. 0 %)

Asiantuntijamme

Mikko Jauhonen
Toimitusjohtaja
DI
+358 50 303 5725
mikko (at) tehos.fi

CV

Annika Puro-Aho
Hallituksen puheenjohtaja
DI, KTM, Six Sigma Black Belt
+358 45 359 8877
annika (at) tehos.fi

CV